L'advocada d'un detingut pels aldarulls de Can Vies denuncia que se li ha negat sortir amb fiança

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Nahxeli Beas afirma que amb el cas de Sergi Rubia es vol generar un missatge de por a la protesta.

Nahxeli Beas, advocada de Sergi Rubia, un dels dos detinguts que són a la presó pels aldarulls de Can Vies, al barri de Sants de Barcelona, denuncia que al seu client se li ha negat la possibilitat de sortir amb fiança. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Beas ho ha atribuït a una qüestió ideològica: "Realment aquí podem parlar que hi ha una línia ideològica del jutjat i que decideix, a pesar que no hi ha cap justificació per a una mesura tan greu, decideix dictar-la. No oblidem que encara que fos declarat culpable, amb aquests càrrecs podria ser que tingués menys de dos anys de presó i no hi entrés."
 
L'acusació contra Sergi Rubia és de desordres públics per crema de contenidors, i no hi ha cap prova, només la declaració de dos agents de la Guàrdia Urbana. Rubia ho desmenteix i, segons la seva advocada, amb el seu cas es vol generar un missatge de por a la protesta.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut