Rosalía & Refree
Rosalía & Refree

L'Acústica de Figueres celebra el retorn d'iCat a l'FM convidant els oients al concert inaugural

Rosalía & Refree obriran la nova edició del festival, el dijous 31 d'agost

El Festival Acústica de Figueres, que s'ha convertit en l'aparador musical de Catalunya, vol celebrar el retorn d'iCat a l'FM convidant els oients del canal musical i cultural de Catalunya Ràdio al concert de Rosalía & Refree, que presentaran el seu elogiat primer disc, "Los Ángeles". Rosalía no és flamenca per tradició, sinó per sentiment, i el reputat músic Raül Fernández "Refree" va aprendre a tocar flamenc per poder enregistrar un disc amb ella. La fusió dels dos és sorprenent i explosiva, un duet que ha encisat la crítica musical i el públic.

L'Acústica se celebra del 31 d'agost al 3 de setembre a Figueres en cinc escenaris a l'entorn del Museu Dalí. D'entre la trentena d'actuacions destaquen les de Manel, Txarango, Els Amics de les Arts, Bebe, Blaumut i La Iaia. A més hi haurà zona "food trucks", "market", fira del disc i molt més.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions pel concert inaugural de Rosalía & Refree, que tindrà lloc el dijous 31 d'agost a les 21.30, als Jardins del Consell Comarcal de Figueres, es poden aconseguir a través del web del canal, a la pàgina Experiències iCat.

 

 

Anar al contingut