Toni Soler, Jair Domínguez i Òscar Andreu
Dilluns, a les 22.05

L'actualitat en clau d'humor de l'"Està passant", dilluns, després del "Telenotícies vespre"

Dilluns, a les 22.05, l'informatiu satíric presentat per Toni Soler canvia la seva hora habitual d'emissió i es trasllada després del "Telenotícies vespre" i abans d'un altre capítol de "Matriculats". Aquest cop serà Toni Cruanyes qui donarà pas a Toni Soler, Jair Domínguez i Òscar Andreu, que, amb el seu peculiar sentit de l'humor, analitzaran les claus de l'actualitat del dia.

A les 20.15 s'emetrà el resum setmanal de divendres que no s'haurà emès per la retransmissió de la inauguració dels Jocs del Mediterrani.

L'actualitat es pot tractar de moltes maneres, i l'humor n'és una. En un període en què hi ha tanta intensitat informativa, "Està passant" posa una atenció especial en l'actualitat política i el seguiment dels mitjans de comunicació i les xarxes socials. Toni Soler s'allunya del format del gag de ficció i afronta els principals temes del dia sense defugir-ne cap i sense renunciar a la sàtira i a l'humor que caracteritza la trajectòria de l'equip de Minoria Absoluta.

"Està passant" no només busca l'humor. També dona veu a experts, perquè exposin la seva opinió sobre l'actualitat, i n'entrevista els protagonistes principals.

Toni Soler en condueix el format, acompanyat, al plató, per dues de les veus més agosarades de l'humor a Catalunya. Jair Domínguez, amb la seva reconeguda visió mordaç, mostra amb ull crític com s'ha de tractar la informació en altres mitjans. El programa també compta amb la presència d'Òscar Andreu, que analitza aquells aspectes de les notícies que ningú no ha tingut en compte.

tv3.cat/estapassant

twitter.com/estapassanttv3

facebook.com/estapassantTV3

instagram.com/estapassanttv3

Anar al contingut