L'actor de Hollywood Robert Englund, a "Catalunya Experience"

Demà, a les 22.40, arriba un nou capítol de "Catalunya Experience" a TV3. El programa, presentat per Ivana Miño i dirigit per Xavier Brichs, dóna a conèixer la geografia catalana amb convidats de tots els racons del món.

A "Catalunya Experience", produït per TV3 amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme , es poden veure els diferents vessants que el territori ofereix durant totes les estacions de l'any. Per descobrir les diverses maneres de viatjar per Catalunya, cada programa estarà protagonitzat per persones que tenen influència pública a les xarxes socials i mitjans de comunicació dels seus països d'origen.

Robert Englund, Estats Units

Aquest capítol de "Catalunya Experience" està protagonitzat per l'actor de Hollywood Robert Englund, conegut pel seu paper de Freddy Kruegger amb el guant de ganivets esmolats. El programa es proposa espantar-lo, així que el farà nedar entre tonyines i el portarà al cementiri de Montjuïc.

Després de passar una vetllada gastronòmica al restaurant Hispania d'Arenys, l'actor americà s'enfrontarà al gran ball de diables de Mataró.

A Barcelona, Robert Englund al·lucinarà amb la màgia del Mago Pop, i gaudirà d'un concert de Ramon Mirabet en un dels espais modernistes menys coneguts i més meravelloses de la ciutat: la sala de música de la Torre Bellesguard.

 

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

Anar al contingut