La XV gala dels Premis ARC, a Catalunya Ràdio i al 33

Demà, 5 de desembre, iCat transmetrà en directe la gala dels Premis ARC de la Indústria Musical en Directe, que tindrà lloc al Mercat de les Flors de Barcelona a les 20.00. El 33 l'emetrà a partir de les 22.35.

Catalunya Ràdio i el 33 seran presents demà en la XV gala dels Premis ARC que organitza l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya amb l'objectiu premiar tant els grups de música i les seves gires com les programacions musicals que s'han dut a terme al llarg de l'any. Els Premis ARC estan declarats com a premis nacionals de la música a Catalunya.

El programa "Estat de Gràcia", de Catalunya Ràdio (de 16.00 a 19.00), amb Roger de Gràcia, farà un especial en directe des del Mercat de les Flors, que inclourà entrevistes amb Jordi Gratacós, president d'ARC, i amb Ramon Tort, director del documental "Andrea Motis". També parlarà dels candidats al premi a millor cicle de música o festival i comptarà amb les actuacions d'Andrea Motis i Joan Chamorro i La Iaia. La col·laboradora del programa Carme Lluveras explicarà la seva vinculació idíl·lica amb la música en directe, i la secció "La classe dels dofins", amb Elisabet Pedrosa, parlarà dels candidats al guardó a millor gira d'artista o grup musical adaptats al públic infantil i familiar, amb el grup d'animació Xiula i amb el projecte Reggae per Xics.

A partir de les 19.00, el programa "Independents" d'iCat, amb Josep Martín, es farà en directe des del Mercat de les Flors, des d'on captarà l'ambient previ al lliurement dels premis i parlarà amb nominats i convidats.

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, transmetrà en directe la gala a partir de les 20.00, i el 33 l'emetrà a les 22.35. Les dues transmissions aniran a càrrec de Josep Martín.

Un total de 63 nominats concorren a aquesta 15a edició dels premis, que es distribuiran en 16 categories a més del Premi d'Honor amb què es distingeix una persona destacada per la seva trajectòria i treball a favor de la música. En aquesta edició, el Premi d'Honor és per al promotor Fede Sardà.

La gala estarà conduïda per Quim Masferrer i comptarà amb les actuacions musicals de La Pegatina, La Iaia, Els Amics de les Arts i Quico Pi de la Serra. Hi col·laboraran l'actor Francesc Orella, el músic Natxo Tarrés, l'escriptora Natza Farré, l'actriu Maria Molins, la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, l'escriptor Màrius Serra, la periodista Mònica Terribas i el músic Gerard Quintana.

L'acte de lliurament d'aquests premis suposa, per al sector, un punt de trobada entre artistes, professionals de la cultura i les arts, institucions públiques, mitjans de comunicació i la indústria musical.

 

tv3.cat

catradio.cat

324.cat

 

 

Anar al contingut