La xarxa de transports serà un punt clau per triar la ciutat on s'instal·larà el projecte Eurovegas

Ho ha afirmat el portaveu de la Las Vegas Sands Corporation, Ron Reese, en una entrevista a Catalunya Ràdio.

El portaveu de Las Vegas Sands, Ron Reese, ha explicat, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que un dels aspectes més importats per decidir on s'instal·larà el projecte Eurovegas serà la xarxa de transports. En aquest sentit, el portaveu de l'empresa nord-americana ha concretat alguns dels punts que poden decantar que el complex es construeixi a Barcelona o a Madrid: "Ha de ser prop d'un aeroport, necessita ser a prop del centre de la ciutat, tenir bons transports al voltant, que el sistema ferroviari pugui arribar-hi, accés per la gent amb cotxe. Aquests són, realment, els factors determinants."

El responsable de comunicació de Las Vegas Sands ha remarcat que sempre contracten treballadors del país on s'instal·len: "La nostra intenció sempre és contractar en primer lloc gent local, i això és el que hem fet en altres llocs on hem construït. Els nostres informes mostren que al llarg d'un període de molts anys podem generar fins a 260.000 llocs de treball, i la gran majoria d'aquestes feines serien pels espanyols."

Ron Reese també ha destacat la capacitat empresarial dels promotors del projecte: "Tenim la capacitat provada de dissenyar, construir i gestionar. Parlem del nombre de llocs de treball i és impactant, però també és impactant el volum d'inversió. Estem parlant d'una inversió en dòlars multimilionària i amb això vénen les feines". Segons Reese, aquest gran centre d'oci "atraurà una gran diversitat de turistes i viatgers de negocis. Recentment heu tingut aquí el Congrés del Mòbil. D'esdeveniments com aquest en el nostre complex integrat no en tindrem només un l'any, en tindrem molts cops l‘any."

El portaveu de Las Vegas Sands s'ha referit a la possibilitat que l'empresa demani al govern que modifiqui determinades lleis: "Necessitem que el govern entengui que estem introduint una nova indústria i que amb això es plantegen qüestions que poden ser noves o que s'han d'alterar. És un procés d'educació que es fa amb el govern. Aquestes converses estan anant molt bé."
Per que fa a l‘adaptació a l'entorn, Ron Reese ha assegurat que "estarà lligat amb el teixit de la ciutat, no ens dedicarem a intentar canviar els llocs. Barcelona i Madrid són dues grans ciutats i voldríem mirar de complementar això. Som molt sensibles a la cultura local i a l'orgull que suposa per als espanyols".

El portaveu de l'empresa que impulsa Eurovegas creu que cap el juny o el juliol es podria decidir el lloc on s'ubicarà el complex d'oci.

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut