La veu dels professors, a "Merlinari"

Dilluns, a les 23.35, després de "Merlí", TV3 emet "Merlinari", el programa que ha seguit el rodatge dels nous capítols, en què els actors protagonistes parlaran de les seves peripècies i alumnes de Batxillerat opinaran sobre les temàtiques que planteja la sèrie. Professors reals de Secundària i els actors (Pere Ponce, l'Eugeni a la ficció; Carlota Olcina, la Silvana, i Pau Vinyals, el Gabi) que interpreten els de la sèrie agafen el protagonisme. Aquest cop seran ells els que opinin sobre els seus alumnes i el sistema educatiu.

Aquesta setmana, un "Merlinari" especial. Després d'onze capítols amb alumnes de Batxillerat expressant-se lliurement, aquest cop es donarà veu als professors de Secundària.

El programa aprofitarà que els alumnes del Merlí han de decidir amb quins professors aniran de colònies de final de curs per saber si als docents reals els agrada fer sortides amb els alumnes, què en pensen de la ficció televisiva, com ho fan per connectar amb els alumnes i si s'ha de canviar l'actual model educatiu.

També seran protagonistes del "Merlinari" alguns dels actors que fan de professors a "Merlí" i que responen a estereotips de docents molt diferents: Pere Ponce, l'Eugeni a la ficció; Carlota Olcina, la Silvana, i Pau Vinyals, el Gabi.

tv3.cat/merlinari

facebook.com/merlitv3/

twitter.com/MerliTV3

Anar al contingut