Divendres 1 de desembre, a les 22.00, al 33.

La Vall d'Aran posa el punt final a "Tatuats pels Pirineus"

Demà, divendres 1 de desembre, a les 22.00, el 33 emetrà el setè i últim episodi del programa "Tatuats pels Pirineus". Eva Clausó i la càmera que sempre l'acompanya acaben la ruta per aquesta serralada imponent amb el segon episodi dedicat a la comarca de la Vall d'Aran. Visitaran Bagergue, Unha i Bausen.
"Tatuats pels Pirineus" posarà demà el punt i final acabant la ruta de la Vall d'Aran

"Tatuats pels Pirineus" posarà demà el punt i final acabant la ruta de la Vall d'Aran

En aquest últim capítol, en què la reportera Eva culmina la ruta que va començar fa una setmana per la Vall d'Aran. Amb les raquetes de neu posades, anirà a fer una passejada per Bagergue amb el Ricard Novell, el guia i dibuixant que l'ha acompanyat durant tot el viatge per aquesta comarca. Amb ell acabarà de descobrir les històries que s'amaguen sota la neu.

Després descobrirà un crac de l'esquí, Felipe Moga, i visitarà l'única formatgeria de la comarca... i també menjarà escudella. I, a Unha, tastarà el licor de cassís.

Acabarà a Bausen, el poble que conserva la típica arquitectura de la zona, amb el Juanito entre cabres, i la Carme cardant llana.

"Tatuats pels Pirineus" va començar el 20 d'octubre i, durant set episodis, ha anat descobrint pobles amagats d'aquesta serralada, en un viatge en què diferents personatges carismàtics han guiat l'Eva i la seva càmera cap a l'essència d'aquest territori. Amb una mitjana de 36.000 espectadors i una quota de l'1,4%, el programa ha tingut una bona acollida entre el públic, tant pel que fa a la televisió com a les xarxes. El capítol més vist ha estat el dedicat a la comarca del Berguedà, amb 71.000 espectadors, i una quota del 2,8%.

tv3.cat/tatuatspelspirineus
facebook.com/tatuatspelspirineus

twitter.com/tatuatspelspirineus

#TatuatspelsPirineus