Míriam Subirana, a l'Escala
Míriam Subirana, a l'Escala

La utilitat de la intuïció, a "L'ofici de viure"

Demà, 6 de desembre, a les 23.30, TV3 emet "Cultivar la intuïció" a "L'ofici de viure", sobre la utilitat del coneixement immediat a l'hora de prendre decisions.

"L'ofici de viure" és l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio que busca formes alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.

Tres especialistes diferents expliquen com es pot cultivar la intuïció. El catedràtic Rafael Bisquerra, col·laborador com a director en diversos màsters i postgraus de la Universitat de Barcelona i un dels pioners en l'àmbit de l'educació emocional, afirma que la intu­ïció no sempre és útil per prendre decisions.

En canvi, el filòsof i perfumista Idili Lizcano explica, des de la Garrotxa, com elabora els seus olis essencials només a partir de la intuïció, que ell, mestre budista, considera sagrada.

Per últim, des de l'Escala, la doctora en Belles Arts, professora de meditació i fundadora i directora de l'IDeiA (Institut Diàlegs i Indagació Apreciativa), Míriam Subirana, assegura que la intuïció és una brúixola per anar per la vida.

"L'ofici de viure", l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio, busca formes alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.

 

tv3.cat/ofici

facebook.com/loficideviure

twitter.com/loficideviure

 

Anar al contingut