"Els Pets a la carta a Canet Rock"
"Els Pets a la carta a Canet Rock"

"La tribu de Catalunya Ràdio" proposa un concurs als oients per triar el repertori d'Els Pets al Canet Rock

El programa "La tribu de Catalunya Ràdio" organitza el concurs "Els Pets a la carta a Canet Rock" per triar el repertori de cançons que el grup musical interpretarà en la seva actuació al festival de Canet. La votació començarà dimarts que ve, 17 de maig.

"La tribu de Catalunya Ràdio" posa en marxa un nou concurs la setmana que ve per decidir el repertori de cançons que tocaran Els Pets en el seu concert del Canet Rock. Per concursar-hi, els participants podran votar a través de catradio.cat/latribu.

Durant tres setmanes, l'audiència escollirà els seus hits preferits de cada dècada d'entre una preselecció que ha confeccionat el mateix grup. La primera setmana, del 17 al 23 de maig, els oients escolliran les seves cançons preferides entre el 1985 i el 1995. La segona setmana, del 23 al 30 de maig, triaran els millors temes de la dècada de 1995 a 2005. I la tercera setmana, del 30 de maig al 6 de juny, decidiran les peces preferides entre els anys 2005 i 2015.

De cada dècada es triaran les tres cançons més votades per l'audiència. Per tant seran un total de 9 cançons a les quals s'hi afegirà el seu hit més exitós, "Bon dia", que completarà el repertori.  

Cada dilluns s'anunciarà el resultat de la votació a "La Tribu de Catalunya Ràdio", i el repertori complet es farà públic el dia 6 de juny, en una edició especial amb els responsables del Canet Rock i amb el cantant d'Els Pets, Lluís Gavaldà.

Entre tots els participants de les votacions se sortejarà una entrada doble al Canet Rock, l'assistència a les proves de so, veure el concert d'Els Pets des de l'escenari, una samarreta signada per la banda i una fotografia conjunta amb els components del grup.

"La tribu de Catalunya Ràdio", que presenta Xavi Rosiñol, s'emet de dilluns a divendres de 16.00 a 19.00 a Catalunya Ràdio.

 

Catradio.cat/latribu
Facebook.com/tribucatradio
Twitter.com/tribucatradio

Anar al contingut