Dimarts, a les 23.10

La tercera joventut, a l'últim capítol de "La gent normal"

Aquest dimarts, 1 d'agost, a les 23.10, TV3 parlarà de les persones que no han renunciat a enamorar-se tot i estar vivint la seva vellesa. Aquest és l'últim capítol de la temporada de "La gent normal", dirigit i presentat per Agnès Marquès, un programa molt ben valorat que ha obtingut una audiència mitjana de 147.000 espectadors i un 6,4% de quota.

Enamorar-se no té edat, però l'amor a la tercera edat és diferent del de joventut? Els testimonis que apareixeran en aquest capítol s'han tornat a enamorar en l'última etapa de les seves vides i s'hi han llançat de cap per gaudir al màxim d'aquesta nova oportunitat per ser feliç.

La Puri i el Quimet són vidus i mai s'haurien imaginat que s'enamorarien amb la intensitat amb què ho han fet ara. Fa poc que són parella però viuen la seva relació amb una gran il·lusió i només desitgen estar junts el màxim de temps possible. Per la seva banda, el Leslie vivia enfonsat per la mort de la seva dona quan es va retrobar amb la Dolors, una antiga amiga que sortia d'un divorci. De manera inesperada, va sorgir l'amor entre ells. Ara viuen junts i estan preparant el seu casament.

Quan la Rosa, vídua i mare de tres fills, es va enamorar d'en Francesc pensava que estava malalta i no acceptava que això li pogués passar a la seva edat. Un cop superada la por que li feia confessar-ho als fills, porten la seva relació com a nòvios, comparteixen aficions i bons moments. Cadascú, però, dorm a casa seva...

Al final del programa, els espectadors podran escoltar el testimoni de la Montse, que acaba de perdre el seu home. Era la seva segona parella, després d'haver passat per un matrimoni desgraciat. Tot i ser ja una dona gran, en aquesta última relació ha pogut gaudir del sexe com no ho havia fet de jove.

 

147.000 espectadors i un 6,4% de mitjana d'audiència

L'audiència mitjana de "La gent normal" ha estat de 147.000 espectadors, amb un 6,4% de quota, abans de l'emissió de l'últim capítol. El més vist de la temporada va ser el programa que va tractar el tema de no tenir fills per voluntat pròpia, emès el 18 de juliol passat, que va batre el rècord d'audiència, amb 235.000 espectadors i un 13,9 de quota.

"La gent normal" és un espai molt ben valorat, que obté un 8,3 de mitjana al panel qualitatiu de GFK, com la primera temporada. El programa aconsegueix un 8,3 sobre 10 pel que fa a la recomanació dels enquestats, el 98,4% dels quals consideren que tracta temes interessants. El 92,3% dels internautes el comentaria, el 87,7% el considera de molta qualitat i el 94,2% el troba original i diferent.

El consum per internet fins ara ha estat de 220.000 reproduccions de vídeo, amb una mitjana setmanal de 10.000 usuaris únics. El  capítol més vist ha estat "Parelles amb diferència d'edat, en què es nota?", amb prop de 24.000 reproduccions i més de 17.300 usuaris únics. També han obtingut bons resultats "Maneres de viure l'amor" i "No tenir fills per voluntat pròpia".

Aquest programa del Departament de Documentals i Nous Formats va estrenar nous episodis a TV3, el 25 d'abril passat, després dels bons resultats d'audiència que havia obtingut la primera temporada al canal 33.

 

tv3.cat/lagentnormal

facebook.com/lagentnormalTV3

twitter.com/lagentnormalTV3

 

Anar al contingut