Dijous, a les 22.05

La televisió dins la televisió, a "Polònia"

Demà, a les 22.05, en el primer "Polònia: grans moments" d'aquest estiu es recolliran alguns dels moments en què la televisió ha estat protagonista de "Polònia". A "This is televisió" es recuperaran gags com el que recull els molts espais en què participa Pilar Rahola a TV3, la visita de Manuel Valls a "Al cotxe" o la sèrie revelació del moment, "Sant Esteve de les Roures".

Ramon Gener (Ivan Labanda) mostrarà un recull dels millors homenatges a la televisió que ha fet el programa durant aquests mesos.

Les novetats de la graella d'aquest any també han tingut el seu moment de glòria en el "Polònia". Es va poder veure com la secció "Hola, Rahola" era un dels molts espais de TV3 en què participava la Pilar (Cesc Casanovas); què passaria a Halldor Mar (Xavi Serrano) si es trobés amb els altres presentadors de programes sobre "catalans que fan coses"; o la visita de Manuel Valls (David Marcé) a "Al cotxe".

El "Polònia" també s'ha emmirallat en programes internacionals, com quan Alfonso Dastis (Ivan Labanda) va visitar el xou de Conan O'Brien (David Marcé), o el de nova creació, "Extradicions molt bèsties".

La revolució de la temporada va ser la sèrie sobre "Sant Esteve de les Roures", una telenovel·la ubicada al bell mig de la població que explicava els conflictes dels seus habitants. Es recordarà l'episodi memorable en què la filla de l'Orni (Pep Cruz) es va casar amb un jove ben plantat (Roger Coma), oficiat per l'alcaldessa de la vila, Pilar Rahola (la real).

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut