La tasca a la Maternitat, a "Emergències"

Diumenge, a les 22.40, TV3 emet el novè capítol d'"Emergències", una producció de TV3 amb la col·laboració de Media 3.14. La sèrie parla dels professionals que arrisquen la vida per salvar la dels altres, que no saben mai què es trobaran quan arribin a la feina.

A l'Hospital de Bellvitge arriba amb helicòpter un dels casos més urgents que existeixen en cirurgia cardíaca. Un pacient de 45 anys ha de ser operat en uns minuts, si no, morirà.

El programa també seguirà dos casos a la Maternitat, al costat de la llevadora Mari Àngels Martínez. També s'acosten a la feina d'urgències de l'Hospital Sant Joan de Déu. Allí extreuen una moneda que s'ha empassat un nen de 4 anys i col·loquen bé una fractura de cúbit i radi a una nena de 3.

Es torna a veure en acció la bombera de Barcelona Alicia Montoro, en aquest cas, apagant un foc en un pis i preocupant-se per una persona que té la síndrome de Diògenes. "Emergències" també és al costat dels Bombers de la Generalitat quan apaguen un foc forestal a Caldes de Malavella. Aquí es reflecteix com la deixadesa dels boscos dificulta l'extinció i, fins i tot, el pas del camió de bombers.

tv3.cat/emergencies

facebook.com/emergenciesTV3

Anar al contingut