La Susi es confessa al seu germà, a "La Riera"

Demà dijous, a les 15.50, a TV3, al capítol 1.424 de "La Riera", la Candela és interrogada i la Maribel descobreix tots els secrets que amaga la seva "protegida". Per la seva banda, la Susi l'hi explica tot al seu germà.

La declaració de l'Iñaki va posar la inspectora Rebeca sobra la pista de la Candela. La policia va a buscar-la a la fonda per portar-la a comissaria a declarar. La Maribel queda garratibada perquè no sap de què va res, però la noia li diu que ja l'hi explicarà.

A comissaria, la Candela no té cap altre remei que parlar de la Susi. El retrobament posterior amb la Maribel no pot ser més agre ja que li haurà de confessar a què es dedica. Després d'això, on hi haurà un bon drama és al pis d'en Quiroga quan la Susi ho explica tot al seu germà.

L'Àxel, veient l'ambient que es respira a Can Riera, diu a en Sergi que vol plegar, i li proposa muntar algun negoci plegats. En Sergi l'hi treu del cap i li diu que ja té plans de futur. Ha pensat en un restaurant en concret, però no sap si serà ben rebut.

L'Emili ha vist en Bruno amb el seu amic Günter i s'ha posat força gelós. En Bruno li diu que no ha de patir per res.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut