Supercopa d'Espanya: FC Barcelona - R. Madrid
Supercopa d'Espanya: FC Barcelona - R. Madrid
Diumenge a la nit

La Supercopa d'Espanya, a TV3 i Catalunya Ràdio

El diumenge 13 d'agost, TV3 i Catalunya Ràdio retransmetran en directe el partit de la Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Reial Madrid que es jugarà al Camp Nou, a les 22.00. També oferiran el partit de tornada, que es jugarà el dimecres 16 d'agost, a les 23.00, al Santiago Bernabéu.     

La Supercopa d'Espanya es juga a doble partit entre el campió de la Lliga i el campió de la Copa de la temporada passada, que aquest any són el Reial Madrid i el Futbol Club Barcelona. TV3 i Catalunya Ràdio oferiran el partit d'anada, que es juga al Camp Nou la nit del dia 13, i també el de tornada del dia 16, al Bernabéu.

La prèvia del partit d'anada començarà a Esport3 a les 21.00 amb l'"Avantmatx". A partir de les 21.50, TV3 emetrà el partit amb un equip format per Maria Fernández, conductora del programa; Bernat Soler a la narració i comentaris, Xavi Torres, analista tècnic; Jordi Grau al peu del camp i Francesc Latorre des de la llotja. Un cop acabat el partit, a les 00.00, TV3 farà "El vestidor" per comentar el resultat.

Pel que fa a la prèvia del partit de tornada també començarà a Esport3 amb l'"Avantmatx". A partir de les 22.50, TV3 oferirà el partit amb el mateix equip. Un cop acabat, a la 01.00, TV3 oferirà "El vestidor".

A Catalunya Ràdio, Joaquim Maria Puyal farà la retransmissió del partit d'anada amb l'equip de "La TdP" a partir de les 21.00 fins a les 01.00, amb la prèvia i el postpartit. Els oients de Catalunya Ràdio també podran seguir la tornada amb la transmissió d'en Puyal, entre les 22.00 i la 02.00.

 

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut