L'Athletic i el Barça es juguen la Supercopa a doble partit
L'Athletic i el Barça es juguen la Supercopa a doble partit
Divendres al vespre

La Supercopa d'Espanya a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà, divendres, a partir de les 21.50, TV3 transmet el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya, que disputaran l'Athletic Club i el FC Barcelona a l'estadi de San Mamés. Abans, a les 20.00, el canal Esport3 emetrà "Esport Club" des de Bilbao. Després del partit, a les 00.00, l'anàlisi es farà per TV3 amb "El vestidor". Catalunya Ràdio oferirà la narració del partit amb "La transmissió d'en Puyal", de les 21.00 a les 00.00.

La 32a edició de la Supercopa d'Espanya enfrontarà el campió de la temporada 2014-2015 a la Lliga i la Copa del Rei, el FC Barcelona, amb l'Athletic Club, subcampió de la Copa del Rei. El partit d'anada, demà a l'estadi de San Mamés, serà transmès per TV3 a partir de les 21.50. Abans, el canal Esport3 ja haurà començat la cobertura d'aquest torneig amb l'"Esport Club" des de Bilbao. La transmissió anirà a càrrec de Bernat Soler amb els comentaris tècnics de Lluís Carreras, la informació a peu de gespa amb Jordi Grau i l'actualitat de la llotja amb Josep Maria Puig. Un cop acabat el partit, a partir de les 00.00, TV3 oferirà les declaracions dels protagonistes a "El vestidor".

Catalunya Ràdio també transmetrà demà el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya, que el Barça busca guanyar per dotzena vegada, en aquesta ocasió contra l'Athletic Club. Joaquim Maria Puyal encapçala l'equip de "La TdP", que començarà a oferir tots els detalls del partir a les 21.00, en un programa de quatre hores amb un ampli ventall de professionals de la ràdio i de l'esport.

TV3 i Catalunya Ràdio també oferiran dilluns la transmissió del partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, que es disputarà a les 22.00 al Camp Nou.

Per seguir el partit a les xarxes, es farà servir l'etiqueta #SupercopaTV3.

 

tv3.cat

catradio.cat

esport3.cat

Anar al contingut