"La Riera" rep el Premi Gastronòmic Time Out

Ahir, "La Riera" va rebre el Premi Time Out a la millor ficció gastronòmica en una gala que es va celebrar a la sala Luz de Gas de Barcelona. Va recollir el premi David Plana, director argumental de la sèrie.
La segona edició dels Premis Gastronòmics Time Out ha distingit la sèrie "La Riera" com a millor ficció gastronòmica. El jurat, format per Josep Sucarrats (president), Marcelo Aparicio (secretari), Toni Clapés, Bibiana Ballbè, Miqui Puig, Tana Collados, Fede Sardà i Ricard Martín, ha fet la reflexió següent a l'hora d'atorgar el guardó: "Catalunya és terra de fogons. La cuina és part essencial de la nostra cultura i del nostre tarannà. Però, poques vegades, les ficcions han reflectit aquest vincle, o han posat l'accent en l'enorme potencial dels nostres restauradors. El premi a la millor ficció gastronòmica distingeix la tasca de divulgació de la tradició gastronòmica catalana que diàriament fa el serial de TV3 La Riera i, alhora, li vol reconèixer l'esforç per transmetre el fet culinari amb el màxim realisme i rigor, tant en les trames com en les actuacions dels protagonistes." Els Premis Gastronòmics Time Out han volgut distingir, per segon any consecutiu, les millors propostes gastronòmiques de la ciutat. En aquesta edició, però, i en consonància amb l'esperit de la revista, s'ha ampliat el nombre de categories per poder abastar les múltiples manifestacions del fet gastronòmic: des de la cuina del més alt nivell fins al vessant més quotidià, ignorat o menystingut amb injusta freqüència. En aquests Premis Time Out també s'ha volgut reconèixer la tasca divulgativa que, des de diverses plataformes, s'està fent de la cuina catalana. Fa pocs dies, "La Riera" va ser guardonada amb el premi especial del jurat en la tercera edició de Tàstum, Fòrum Agroalimentari de Catalunya.