"La Riera" arriba al capítol número 1500 amb un homenatge al Sergi i la Maribel

Demà, a les 15.50, "La Riera" emet el capítol número 1500. Després de set temporades i mitja en pantalla, la sèrie continua en un punt àlgid, i es manté líder de la sobretaula, amb bones audiències tant durant les emissions diàries com per internet. El capítol 1500 vol ser un homenatge a una de les parelles més emblemàtiques de la sèrie, la formada pel Sergi i la Maribel. Quan falta ben poc per arribar al final definitiu de la sèrie, al juny d'enguany, aquest episodi fa balanç de la seva relació. Han passat pàgina realment? Serà la Rebeca la dona que farà que en Sergi oblidi la Maribel? Serà en Quiroga l'home que farà que la Maribel s'oblidi d'en Sergi?

Avui, en un desafortunat tiroteig, la Rebeca rep un tret. A l'hospital coincideixen la inspectora, en Quiroga, en Sergi i la Maribel.

La trobada de les dues parelles propicia tota mena de confessions. Tot recordant el passat, es prenen decisions de futur importants. La Rebeca i en Quiroga reconeixen que estan molt enamorats d'en Sergi i la Maribel. Mentre que en Sergi i la Maribel, que coincideixen un moment a soles, assumeixen que potser ha arribat el moment de posar punt final a la seva història. O potser no.

Amb aquest homenatge al Sergi i la Maribel, "La Riera" arriba al capítol 1500 i continua liderant la sobretaula televisiva, amb una mitjana d'audiència d'un 19% de quota de pantalla i 323.000 espectadors. A més, té una bona valoració qualitativa en l'índex GFK, amb un 7,7.

Per altra banda, la sèrie també es troba en els primers llocs en el rànquing de programes més vistos a la carta. Pel que fa al consum de vídeo, la vuitena temporada ja porta acumulades 8,8 milions de reproduccions, amb una mitjana de 77.500 usuaris únics setmanals. El capítol més vist, amb prop de 90.000 reproduccions i gairebé 58.000 usuaris únics, correspon al de la nit de Sant Esteve del 2016, en què, amb l'assassinat del Claudi, es va viure un dels moments més crítics de la sèrie.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify