La "Revolució solar" del "Sense ficció", líder de la seva franja

"Revolució solar", el documental del "Sense ficció" dedicat a una de les principals energies renovables, lidera la seva franja d'emissió. És el tercer programa més vist del dimarts i té una gran repercussió a les xarxes. TV3 situa quatre programes al capdavant del rànquing dels programes de més audiència.

Anglaterra o Alemanya, països amb moltes menys hores d'insolació, lideren la producció d'energia solar a Europa. Per contra, Espanya, el lloc amb més potencial de producció, està a la cua. El "Sense ficció" d'ahir a la nit, "Revolució solar", explicava el perquè d'aquesta paradoxal situació i repassava el present i les perspectives de futur per a una font energètica vital, segons els experts. El documental produït per TV3 i  emès amb motiu de la Setmana de l'Energia va interessar gran part de l'audiència televisiva. Concretament, van ser 335.000 els espectadors que van seguir el documental "Revolució solar", que va liderar la seva franja d'emissió amb una quota de l'11,8%%.

A la xarxa, el documental dirigit per Ricard Belis i Joan Marí, també va tenir una molt bona repercussió. Durant la seva franja d'emissió, "Revolució solar" va ser el tercer programa més comentat a Espanya, amb 2.237 tuits que van tenir 151.700 impressions. En el conjunt del dia va acumular 4.226 tuits i 245.500 impressions.

El documental del "Sense ficció" va ser el tercer programa en el rànquing dels més vistos del dia, encapçalat pel "TN migdia", que ahir va tenir 387.000 espectadors i una quota del 21,4%. El va seguir el "TN vespre" va tenir una audiència de 356.000 espectadors i una quota del 15,9%. "La Riera" va ser el quart més vist amb 334.000 espectadors i una quota del 18,5%.

tv3.cat

Anar al contingut