La revetlla de Sant Joan, a "Divendres"

Demà, a les 16.35, el magazín conduït per Xavi Coral i Espartac Peran parlarà de la revetlla de Sant Joan i dels avenços de la genètica aprofitant l'estrena de "Jurassic Word".

Demà dimarts, la revetlla de Sant Joan serà la protagonista indiscutible del programa. "Divendres" mostrarà com es viu aquesta festa des d'una de les places de Sant Adrià de Besòs. S'explicaran els misteris de la nit més màgica de l'any amb Imma del Destí i s'analitzaran els rituals i les tradicions amb Jan Grau. A més, Pep Nogué farà propostes per sorprendre els amics durant al sopar de la revetlla.

A plató, Xavi Coral analitzarà l'actualitat dels últims esdeveniments polítics i es parlarà de les eleccions presidencials del Barça, amb Manel Cuyàs, Marina Llansana, Antonio Baños i Vicent Sanchis.

Aprofitant l'estrena de "Jurassic World", es parlarà amb el paleontòleg mallorquí Salvador Moyà-Sola i el doctor en biologia Daniel Closa dels avenços de la genètica. A més, es corroborarà algunes de les teories que s'expliquen a la pel·lícula.

I Rafel Vives tornarà a obrir el seu taller de bricolatge creatiu per ensenyar noves maneres de reaprofitar el material que tenim a casa.

tv3.cat/divendres
blogs.tv3.cat/divendres
facebook.com/divendres
twitter.com/divendrestv3

#DivendresperCatalunya
instagram.com/divendrestv3

Anar al contingut