La repesca d'un grup dels eliminats, a "Oh Happy Day"

Demà, a les 21.55, TV3 emetrà la setena gala d'"Oh Happy Day", en què sis grups participants afrontaran una altra nit de competició i, al final del programa, una de les formacions serà eliminada.

Arriba la setena gala de la temporada, que s'obrirà amb la solució a l'enigma que el jurat va plantejar al final del programa anterior, quin serà el grup repescat? El jurat ha decidit donar una segona oportunitat a un dels grups eliminats a les gales anteriors. Sotavent, 4Gami, Acústic5, Jukebox o Loka Linda, només un d'ells serà el que gaudirà d'una nova opció per continuar en elel concurs.

Friendship Sound, guanyadors de la Millor Cançó de la nit la setmana passada, obriran el programa amb la seva emotiva versió de "Take Me to Church" de Hozier. Les Sound Six canvien radicalment d'estil i s'atreveixen amb el mestís "No t'encantis" dels Doctor Prats. Henna han d'arribar molt amunt amb el "Fireworks" de Katy Perry , els Kundala menjaran pizza napolitana abans d'atacar el clàssic "O Sole Mio" i le Due Donne nedaran entre taurons abans de cantar un clàssic del Soul, "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman". Friendship Sound, que són immunes, cantaran també "Yhumi", dels Pantaleó, i els Not Named posaran al dia el "Feeling Good" de Nina Simone.

"Moments OHD"

A "Moments OHD" continuarà la música durant 50 minuts amb les millors actuacions, vídeos dels cors i intervencions del jurat agrupats de forma temàtica. Aquesta setmana es farà un recull de les actuacions especials de les temporades anteriors, amb la presència de Marc Parrot, Joan Colomo, Dagoll Dagom, Angel Llàcer i Manu Guix, Obeses, els Pets, Lax'n'Busto, Sister Act, Sonrisas y Lágrimas....

tv3.cat/happy

facebook.com/ohhappydaytv3

twitter.com/happyTV3

instagram.com/happytv3

Anar al contingut