Dissabte i diumenge, a les 14.20

"La regidora Taleb" i "L'islam en femení", a "Tot un món"

Cada cap de setmana, "Tot un món" s'acosta a la realitat de ciutadans immigrants que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius. A més d'endinsar-se en la vida dels protagonistes, el programa mostra la seva implicació en la societat catalana i la seva visió del món.

Capítol 878: La regidora Taleb
Emissió: dissabte, 28 de maig, a les 14.15

La Fatima Taleb va prendre la decisió d'entrar en política per canviar les coses des de dins. El tancament d'una associació de dones musulmanes a Badalona, entre d'altres fets, la va convèncer per fer el pas a la política. Així va entrar a formar part de la candidatura Guanyem Badalona en Comú en les últimes eleccions municipals. Ara és regidora de Participació i Convivència del Districte 6 de Badalona, on viu des de fa 18 anys. La Fatima considera que la política no ha de ser una professió i, per això, quan acabi la legislatura, tornarà a l'àmbit de la mediació social i intercultural en què ha treballat els últims anys.

Capítol 879: L'islam en femení
Emissió: diumenge, 29 de maig, a les 14.20

El pas per la universitat ha canviat la vida de la Fàtima Aatar. Allà va descobrir el llibre "La emergencia del feminismo islámico", que li va fer conèixer aquest corrent reivindicatiu. Així va poder posar noms a aquelles idees i contradiccions que sempre havia tingut com a dona i musulmana. Des d'aquell moment, ha sentit la necessitat de compartir el seu coneixement amb altres noies i ho fa a través de xerrades i formacions. A la universitat també ha desenvolupat l'activisme propalestí participant en la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions a Israel, el BDS.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 27 de maig del 2016

 

Anar al contingut