La recerca en investigació de La Marató de TV3 i la tertúlia de "La Riera" a "Divendres"

Demà, a les 16.35, arribarà una nova edició del magazín conduït per Xavi Coral i Espartac Peran amb la tertúlia de "La Riera", la cita setmanal amb Mònica Terribas, Marc Giró i els avanços realitzats en investigació gràcies a La Marató.

Aquest divendres visitarà el programa Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3, i el doctor Gabriel Capellà, coordinador de l'Assessoria Científica de la Fundació per donar a conèixer els avanços en investigació que s'han realitzat entorn del camp de les malalties minoritàries, gràcies a la recaptació que es va fer a La Marató de l'any 2009.

Abans haurà estar el moment de muntar el "xiringuito" de la tertúlia de "La Riera" amb tertulians reals i virtuals a través de les xarxes. Es parlarà, entre altres temes, del Carlos, la Maribel i l'Amanda; la nòvia del Carlos l'ha posat entre l'espasa i la paret i ell ja ha triat. Ha estat una bona elecció? L'Amanda colla massa el Carlos? També es debatrà sobre l'Ariadna, que ha tingut pretendents per triar i remenar però s'ha quedat amb el que segurament li portarà més problemes: l'Andreu. Anirà endavant aquesta relació? Com s'ho prendrà, l'Ernest?

A més, com cada divendres, el programa tindrà una nova cita amb la Mònica Terribas. Xavi Coral repassarà l'actualitat amb la periodista a partir d'algunes de les frases més destacades dels seus protagonistes. El ple d'investidura de la nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la renovació d'Alves pel Barça i el paper de Ciutadans en els pactes polítics a les comunitats de Madrid i Andalusia seran alguns dels temes.

Finalment l'expert en elegància i bones maneres, Marc Giró, reprendrà un tema que va començar la setmana passada i que té molta teca: com tractar amb elegància els companys de feina, encara que de vegades et crispin els nervis.

tv3.cat/divendres
blogs.tv3.cat/divendres
facebook.com/divendres
twitter.com/divendrestv3
#DivendresperCatalunya
instagram.com/divendrestv3
Anar al contingut