La promotora del BCN World compensarà la Generalitat per la pèrdua d'ingressos

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', el conseller delegat de Veremonte, Xavier Adserà, assegura que ja es disposa dels 4.500 milions necessaris per construir el complex.

L'empresa promotora del BCN World garanteix que compensarà la possible pèrdua d'ingressos de la Generalitat per la rebaixa de l'impost que paguen els casinos. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, el conseller delegat de Veremonte, Xavier Adserà, ha fet aquestes declaracions: "Nosaltres pagaríem com a mínim el que la Generalitat estigués recaptant fins arribar a aquest 10%. És a dir, imagini's que nosaltres diem 'tenim un topall', diem 'nosaltres paguem el 10% d'impostos', com a mínim la quantitat que faci que aquesta disminució a la Generalitat no li representi una disminució de la recaptació."
 
Adserà també ha assegurat que ja es disposa dels 4.500 milions necessaris per construir tot el complex: "Aquests hi són, i li diria que n'hi ha de dos tipus, un és l'inversor, i aquest inversor en aquests moments és fonamentalment a Àsia i als Estats Units. Després n'hi ha un altre, com és el cas del senyor Melco Crown, que és el que nosaltres definim com un operador. Llavors, la suma dels diners dels inversors més els diners que posa cadascun dels operadors per construir cadascun dels resorts és aquesta xifra que vostè esmenta, i és el projecte finançat en la seva globalitat."
 
El conseller delegat de Veremonte preveu que abans de l'estiu es podrien començar a construir parcialment la meitat dels sis resorts del complex i també garanteix que la promotora no farà el BCN World fora de Catalunya, tot i que li consta que altres promotors estan estudiant projectes similars a Madrid.
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut