La pretemporada del Girona, a Esport3 i Catalunya Ràdio

El Girona va començar el 9 de juliol la seva nova etapa amb Eusebio al capdavant. Després de passar per la ciutat esportiva del Manchester City, i per l'Índia, ara tornen a Catalunya, on continuaran amb la preparació. Esport3 i Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment dels partits

El Girona ja ha començat la preparació per a la seva segona temporada a la Primera Divisió, amb canvis molt importants, d'entre els quals, el nou entrenador, Eusebio, amb qui ja estan treballant. Els gironins ja han passat per Manchester i per l'Índia, i arriba el moment de tornar a Catalunya, on encara els queden per disputar tres partits abans d'inaugurar la Lliga a Montilivi contra el Valladolid.

Esport3 i Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment d'aquesta pretemporada dels blanc-i-vermells i se'n podran veure els partits següents:

Dijous, 2 d'agost, a les 20.00, Esport3 emetrà en directe l'enfrontament amb el Sabadell. Dissabte, 4 d'agost, serà el torn del Trofeu Costa Brava, en què jugaran contra el Tottenham a partir de les 20.00. I el dimecres 8 d'agost, a la mateixa hora, els gironins disputaran el Trofeu Ciutat de Reus contra el Reus.

Els comentaris de tots els partits seran d'Àlex Castells, Gerard Autet i Cristina Busquets.

A Catalunya Ràdio transmetran en directe el partit del Trofeu Costa Brava dels d'Eusebio contra el Tottenham. Els comentaris seran d'Eduard Solà.

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut