La pretemporada de l'Espanyol, a TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio

L'Espanyol va començar el 9 de juliol la pretemporada per preparar el campionat de Lliga. De l'11 al 19 de juliol estan concentrats a la Garrotxa i del 23 al 29 de juliol estaran de gira pels Estats Units. TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment dels partits

L'Espanyol ja està a les ordres del nou entrenador, Rubi, amb qui han començat a preparar la nova temporada. Des del 9 de juliol els jugadors ja s'estan preparant i, de moment, es troben concentrats fins al 19 de juliol a la Garrotxa. Després viatjaran als Estats Units, on faran una gira.

TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment d'aquesta pretemporada dels blanc-i-blaus i se'n podran veure els partits següents:

Dijous, 19 de juliol, a les 19.30, per Esport3, s'emetrà el partit contra l'Olot. El 25 de juliol, en aquest cas per TV3, es podrà veure el primer partit de la gira americana que els enfrontarà al Richmond Kickers, a partir de la 1.00. El 28 de juliol, per Esport3, un altre partit del periple americà contra el Cincinnati, a la 1.30.

Al més d'agost, concretament el 4, per Esport3, s'emetrà en directe, a les 14.30, el matx que jugaran contra el Burnley anglès. I per acabar, l'11 d'agost, per TV3, a les 15.40, es podrà seguir l'enfrontament dels blanc-i-blaus amb el Borussia Mönchengladbach.

Els comentaris de tots els partits seran d'Oriol Vidal i l'anàlisi tècnica de l'exjugador de l'Espanyol Dani Solsona.

A Catalunya Ràdio transmetran en directe l'amistós que jugaran el dimecres 8 d'agost, a les 20.30, contra el Nàstic. Els comentaris seran d'Eudald Serra. Des de TV3, s'està treballant per emetre també en directe aquest enfrontament entre els dos equips catalans.

tv3.cat

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut