La presidenta de la Taula del Tercer Sector demana als bancs que posin els pisos en lloguer social

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Àngels Guiteras diu que no oferir aquests lloguers en col·laboració amb el tercer sector serà un fracàs

La presidenta de la Taula del Tercer Sector Social, Àngels Guiteras, fa una crida als bancs perquè posin els pisos que tenen en propietat en lloguer social en col·laboració amb les entitats socials. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Guiteras ha exposat aquest plantejament: "Que els bancs posin a l'abast la gestió d'aquests 900 habitatges per lloguer social amb les entitats socials. Si s'ho queden ells, ells no estan a prop de les necessitats de les persones; no se'n sortiran. Per tant, fem una crida perquè siguin els bancs a través d'un acord amb les entitats socials que puguin posar a disposició de les persones aquests 900 habitatges."
 
Àngels Guiteras, que considera que no oferir aquests lloguers en col·laboració amb el tercer sector serà un fracàs perquè els bancs només miren pel benefici propi, ha valorat així la situació actual: "Els bancs aquí a Catalunya han de gestionar... de 6.000 habitatges a Espanya aquí en gestionaran per vivenda social 900, insuficient totalment, perquè les necessitats que tenim estan valorades en més de 300.000."
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut