'La pols', nova Experiència iCat a la SalaFlyHard

Els oients podran seguir el procés creatiu de l'obra 'La pols', fer un col·loqui amb el director i els actors assistint a un assaig i després a la preestrena

iCat.cat i la SalaFlyHard presenten una nova Experiència iCat amb l'obra La pols, escrita i dirigida per Llàtzer Garcia i amb música de The New Raemon. El canal dedicat a la música i la creativitat ofereix als seus oients la possibilitat d'assistir a un assaig de l'obra el 19 de març i a la preestrena del 31 de març. L'objectiu és que els oients puguin seguir el procés creatiu de l'obra i fer un col·loqui amb el director i els actors.
 
"El pare s'ha mort. Això és el que ha sentit el Jacob quan ha despenjat el telèfon. Dos minuts més tard ha oblidat del tot aquesta notícia. Se n'ha oblidat tan completament que ni tant sols ho ha comunicat a la seva germana Ruth, amb qui conviu en un pis modest situat al nucli d'una sorollosa ciutat. La Ruth, que recentment ha perdut la feina i es dedica a omplir les hores anant a córrer dia sí dia també, en adonar-se que la mort del pare no ha provocat res al seu germà, arriba a la conclusió que en Jacob ha perdut la capacitat per sentir. A partir d'aquest moment, farà tots els possibles perquè la resta de la família no s'assabenti d'aquest fet vergonyós i intentarà entendre què és el que li passa al seu germà."

L'obra està protagonitzada pels membres de la companyia Arcàdia, Marta Aran, Guillem Motos i Laura López.
The New Raemon ha fet la banda sonora original de l'espectacle amb cançons que publicarà en un nou disc el cantautor Ramón Rodríguez.
 
La SalaFlyHard és al carrer Alpens, núm. 3, de Barcelona. L'assaig serà el dimecres 19 de març, a dos quarts de vuit del vespre i a dos quarts de deu del vespre, i el dilluns 31 de març, a les nou del vespre, es farà la preestrena de La pols.
 
Les invitacions, que donen dret a veure l'assaig i la preestrena, es poden aconseguir al web d'iCat.cat i als programes Els experts, Cabaret elèctric i Delicatessen.
 
 
iCat.cat
Facebook.com/iCat
Twitter.com/iCatpuntcat
 

DOCUMENTS RELACIONATS