La periodista Pilar Rahola, a "Això no és un trio"

Diumenge 27 d'agost, a les 21.55, la tertuliana i periodista Pilar Rahola serà la protagonista de la sisena edició d'"Això no és un trio", el programa d'humor, música i espectacle presentat per Ana Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè.

La convidada d'aquesta setmana és una tertuliana temible i una fidel defensora de les seves idees. La Pilar s'emocionarà recordant el seu pare i tot el que li va ensenyar, parlarà de les seves incursions en la premsa rosa i del seu pas per TV3 com a reportera l'any 1985, amb unes imatges que ella encara no ha vist mai. També explicarà com d'important és per a ella la família i la seva parella de fet televisiva, Josep Cuní.

"La fama no t'aporta res, és una gran mentida; en canvi, la capacitat d'influir és important. Jo aspiro a influir en la meva societat", confessa Rahola durant el programa. També parlarà del polèmic vídeo de la paella que va organitzar a Cadaqués, on diu que és molt feliç escrivint. Com ella mateixa revela, mai no s'hauria pogut imaginar el rebombori que es va desfermar quan va penjar el vídeo d'aquella trobada amb els seus amics a les xarxes socials.

Per acabar el programa, la Bibiana li proposarà un canvi de look, i veuran desfilar una Pilar hipster, a punt per anar a qualsevol local de moda. A més, després la portaran al llit per parlar de sexe perquè el principal repte de les noies serà que la Pilar no parli ni un segon de política.

Tot plegat serà amenitzat amb la música de Joan Colomo i la Radiofórmula, que no es tallaran ni un pèl a l'hora de posar la banda sonora al programa.

tv3.cat/aixonoesuntrio

facebook.com/aixonoesuntrioTV3

twitter.com/aixonoesuntrio