La periodista Montserrat Pous, guardonada amb els IX Premis GIMM

La periodista Montserrat Pous, que col·labora amb Catalunya Informació i Catalunya Ràdio, ha estat distingida amb un premi GIMM per la seva tasca a favor del col·lectiu de les persones amb discapacitat física i pel seu esperit de superació.

El jurat del certamen ha guardonat Montserrat Pous amb el Premi a la Persona, ja que tot i patir distròfia degenerativa muscular del 100%, "ha mantingut una intensa activitat compaginant la seva carrera professional com a periodista, una profitosa vida social i ciutadana i alguns projectes empresarials".
Pous treballa com a cap de premsa de l'Ajuntament de l'Escala i dirigeix l'empresa de comunicació InfoPres. A més, des de fa quatre temporades realitza la secció ‘Superant obstacles' a Catalunya Informació i col·labora amb el programa "El suplement" de Catalunya Ràdio.
Aquests premis els organitza la Fundació GIMM i volen ser un reconeixement a institucions, empreses, mitjans de comunicació i persones que treballen per millorar la vida de les persones amb discapacitat física. Els guardons s'han lliurat aquest diumenge, 8 de juny, en un acte al Teatre Monumental de Mataró.
Anar al contingut