Pilar Abril rebent el Premi Joan Sardà
Pilar Abril rebent el Premi Joan Sardà

La periodista de TV3 Pilar Abril, reconeguda per la "Revista Econòmica de Catalunya" amb el Premi Joan Sardà Dexeus

El premi ha estat atorgat a la periodista i subcap de la secció d'Economia dels Serveis Informatius de TV3, Pilar Abril, per la seva trajectòria professional en la difusió de l'economia

Ahir al vespre, es va celebrar a l'Hotel Majestic de Barcelona la 23a edició del sopar dels economistes, en què, un any més, es van distingir els millors professionals de l'economia i l'empresa en els Premis Joan Sardà Dexeus, patrocinats pel Banc Sabadell.

Aquest any, el premi Joan Sardà Dexeus a la millor trajectòria professional ha estat atorgat a Pilar Abril, periodista i subcap de la secció d'Economia dels Informatius de TV3, per la seva tasca en la difusió de l'economia. Abril va afirmar que "seguirem treballant com formiguetes, amb honestedat i rigor, per fer més comprensible l'economia a la gent".

Els encarregats d'entregar el premi van ser el degà del Col·legi d'Economistes, Anton Gasol, i el director de la "Revista Econòmica de Catalunya", Martí Parellada.

A la celebració, organitzada pel Col·legi d'Economistes de Catalunya i per la "Revista Econòmica de Catalunya", van assistir, entre d'altres, el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés; la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i el regidor d'Empresa i Turisme de l'Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom.

També es van atorgar premis al millor col·legiat de l'any, al millor llibre d'economia, a la millor empresa i al millor despatx professional.

tv3.cat

Anar al contingut