La pèrdua i la mort, a "Merlinari"

Dilluns, a les 23.00, després de "Merlí", TV3 emet "Merlinari", el programa que ha seguit el rodatge dels nous capítols, on els actors protagonistes parlaran de les seves peripècies i on alumnes de Batxillerat opinaran sobre les temàtiques que planteja la sèrie. L'actor Albert Baró, que interpreta el Joan, es convertirà en el fil conductor d'aquest capítol, en què el "Merlinari" es trasllada a l'Institut Alexandre Deulofeu de Figueres.

Albert Baró és el protagonista d'aquest capítol del "Merlinari", on es reviurà un dels capítols que promet ser més emotiu. En Joan haurà d'afrontar que el seu pare està a punt de morir. El Merlí l'anima a fer-li companyia i a afrontar la seva possible pèrdua, el tema central d'aquest episodi.

El programa seguirà Albert Baró i Jordi Martínez en el rodatge d'una de les seqüències més simbòliques que els porta a gravar dins d'una petita església de Barcelona.

La pèrdua i la mort és el tema que el "Merlinari" ha traslladat als alumnes de l'Institut Alexandre Deulofeu de Figueres. Els estudiants han compartit amb el programa les seves experiències personals i reflexions sobre un dels grans tabús de la nostra societat.

tv3.cat/merlinari

facebook.com/merlitv3/

twitter.com/MerliTV3

Anar al contingut