Òscar Dalmau, Òscar Andreu i Eloi Vila
Òscar Dalmau, Òscar Andreu i Eloi Vila
DIMECRES, A LES 22.35

La nova temporada de TV3 puja "Al cotxe"

Dimecres, 12 de setembre, a les 22.35, TV3 emetrà un especial d'"Al cotxe" per presentar els programes de la nova temporada. Serà després de l'"APM?".

En aquest programa especial, Eloi Vila farà pujar "Al cotxe" els presentadors dels programes nous, i també dels que tornen, perquè expliquin els detalls més rellevants d'aquesta nova temporada que TV3 acaba de començar.

Els presentadors i actors de TV3 pugen "Al cotxe" i acompanyaran l'Eloi Vila per parlar de les novetats de TV3; Òscar Dalmau i Òscar Andreu, que codirigiran i copresentaran el "late show" "La nit dels Òscars"; Gemma Nierga, que entrevistarà els progenitors de personatges famosos a "Els meus pares"; Samantha Vall, que conduirà el "talent show" sobre oratòria "El got d'aigua", amb l'ajuda de l'actriu Alba Florejachs i Gemma Lligadas, experta en argumentació; Queco Novell, que buscarà què hi ha de cert en els tòpics sobre els catalans a "Trenquin tòpics". I les actrius Mercè Sampietro i Andrea Ros, que protagonitzaran la nova sèrie dels dilluns al vespre, "Si no t'hagués conegut".

I els que venen a parlar dels programes que tornen són: Quim Masferrer, amb la sisena temporada d'"El foraster"; Joan Maria Pou, amb la segona temporada de "Cases d'algú"; Toni Soler, amb la segona temporada d'"Està passant"; Laura Rosel, amb la segona temporada de "Preguntes freqüents"; Marc Ribas, amb el "Cuines"; l'actor Eduard Farelo, que ja és un veterà de la sèrie "Com si fos ahir", acompanyat de dos grans fitxatges d'aquesta nova temporada: Roger Coma i Míriam Iscla, i els presentadors dels Telenotícies i magazins de matí i tarda: Toni Cruanyes, Lídia Heredia ("Els matins") i Helena Garcia Melero ("Tot es mou").

Com sempre, dins d'"Al cotxe", les converses amb l'Eloi es fan en un clima distès i de molt bon rotllo, però aquesta vegada s'ha comptat amb la complicitat de totes les cares conegudes de TV3. En aquest programa especial, unes quantes situacions divertides i algunes sorpreses estan assegurades.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut