La nit temàtica dedicada als 25 anys dels Jocs Olímpics fa que TV3 sigui líder de dimarts i del "prime time"

TV3, amb la nit temàtica dedicada a la commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 va liderar l'audiència de dimarts amb una quota del 12,3%. El documental " Voluntaris per sempre" i la pel·lícula "Amics per sempre" van liderar la seva franja amb comoditat i, juntament amb el "TN vespre", van dominar el "prime time" amb una quota del 18,3%. TV3 lidera el rànquing dels programes més vistos i en situa cinc entre els deus primers.

La nit temàtica que TV3 va dedicar a la commemoració del 25 aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona va dominar l'audiència d'ahir dimarts. TV3 va liderar la franja del "prime time", va dominar amb claredat començant amb el "TN vespre", programa més vist del dia amb 550.000 espectadors i una quota del 26,4%, continuant amb el reportatge "Voluntaris per sempre" i la pel·lícula "Amics per sempre".

"Voluntaris per sempre", documental del departament d'Esports de TV3, explica com va néixer el moviment de voluntaris per als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i com es va dissenyar perquè fos la llavor d'una manifestació ciutadana que continués treballant per al país un cop s'acabés la competició esportiva. Aquest treball va ser el segon programa més vist del dia i va tenir una audiència de 504.000 espectadors i una quota del 20,3% i va liderar la seva franja. També va ser líder de la seva franja la pel·lícula "Amics per sempre". El film, dirigit per Román Parrado i amb Òscar Muñoz, Betsy Túrnez i la jove Zoe Stein en els papers principals, rememora, fins al més mínim detall, uns dies que van canviar la història de la ciutat de Barcelona i de molts barcelonins. "Amics per sempre" va tenir una audiència de 218.000 espectadors i una quota del 12,5%. Tancant la nit temàtica dedicada als jocs de Barcelona-92, el "30 minuts. Aquells dies de glòria" que va tenir una quota del 10,1% i una audiència de 88.000 espectadors.

Entre els programes més vistos també hi ha el "TN migdia", tercer, amb una audiència de 408.000 espectadors i una quota del 23,8%, i el "TN comarques", novè, amb una audiència de 201.000 espectadors i una quota del 16,2%.

En conjunt, ahir, TV3 va ser líder, amb una quota del 12,3%.

 

tv3.cat

 

Anar al contingut