La Muriel és atacada pel seu assetjador, a "La Riera"

Aquest divendres, a les 15.50, a TV3, al capítol 1410 de "La Riera", l'assetjador de la Muriel torna a actuar. La Lídia surt de la presó. La Bibiana descobreix que la Joana i la Nerea viuen a casa del Claudi. I la Susi és detinguda davant d'un decebut Quiroga.

La Rita ha decidit anar-se'n a Grècia per aclarir la desaparició de l'Omar. Davant la imminent sortida de la presó de la Lídia, en Joan decideix acompanyar-la. Quan la Lídia surt, el primer que fa és anar a l'escola de l'Adrià, però no es pot endur el nen perquè en Claudi no ho ha autoritzat.

La Bibiana es presenta a casa d'en Claudi i descobreix que la Joana i la Nerea viuen amb ell. Totalment al·lucinada, demana explicacions al seu amant.

La Muriel ha retirat la denúncia i en Quiroga li diu que és un error. Hi ha un moment de tensió quan els fills de la cap de premsa fan tard al Bonaboca, on havien quedat amb la seva mare, que pateix per si els ha passat res. Els nois arriben sense cap novetat. Ja de nit, la Muriel, confiada, puja al seu cotxe, on l'assetjador l'està esperant.

L'Assensi ha vist les gravacions de les càmeres del pàrquing de la Policia Local. Hi surt clarament la Susi. La noia és detinguda en presència del seu germà, que, decebut i empipat, no fa res per evitar-ho. L'Assensi li proposa un tracte al seu subordinat.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut