La mort, l'Església, les creences, els miracles..., a "Merlinari"

Dilluns, 2 d'octubre, a les 23.00, després de "Merlí", TV3 emet "Merlinari", el programa que ha seguit el rodatge dels nous capítols, on els actors protagonistes parlaran de les seves peripècies, i on alumnes de Batxillerat opinaran sobre les temàtiques que planteja la sèrie. Iñaki Mur serà el fil conductor d'aquest tercer capítol en què el "Merlinari" es trasllada a l'Institut Santiago Sobrequés de Girona.

L'Ivan, la Berta i la Tània són testimonis d'un incident al carrer. El Merlí qüestiona a classe l'existència de Déu i, en aquest debat, xoca frontalment amb l'Oliver, que es declara fermament creient. És per això que Iñaki Mur és el protagonista del tercer capítol de "Merlinari". A través de les reflexions sobre la mort, l'Església, les creences, els miracles... els alumnes de Batxillerat de l'Institut Santiago Sobrequés de Girona explicaran les seves experiències més íntimes.

Aquest capítol és un dels que té el desplegament de mitjans més espectacular. Els especialistes de l'incident van captar la curiositat de centenars de persones que es preguntaven què havia passat. És una seqüència plena de tensió en què "Merlinari" no és perd cap detall.

En aquest capítol també es puja al "famós" terrat de la sèrie, per viure de prop el professor més íntim en una reconciliació profunda amb l'Oliver.

tv3.cat/merlinari

facebook.com/merlitv3/

twitter.com/MerliTV3

Anar al contingut