La Mercè descobreix que el Lluís l'ha estafada , a "La Riera"

El dilluns 20 de març, a les 15.50, en el capítol 1471 de "La Riera", amb el Lluís desaparegut, la Mercè pren consciència de la gravetat del que ha fet el seu fill. L'ha estafada amb l'ajuda d'un notari i pot perdre-ho tot. En Sergi dona suport a la seva mare. A més, la Neus vol que l'Àxel marxi del poble i la Bibiana vol ajudar-lo a trobar els seus tiets.

Quan s'adona que la família pot perdre la fonda i la casa, en Sergi afluixa i es posa al costat de la Mercè, a qui demana que denunciï en Lluís per estafa, però ella no ho vol. En Sergi està convençut que el seu germà ha fugit per l'estafa. La Rebeca no ho descarta, però creu que això no vol dir que no matés en Claudi.

Tot això ha provocat complicacions a la fonda. Els problemes de gestió van en augment perquè no hi ha director i en Sergi demana a la Maribel que prengui les regnes de la fonda, ara també com a directora.

Per altra banda, l'Àxel s'incomoda cada cop que la Bibiana treu el tema de la seva família adoptiva. La noia, tossuda, no pensa deixar de buscar els tiets del seu germà i acaba demanant a la Rita que l'ajudi a localitzar-los. A més, el creixent interès que manifesta en Sebastià per l'Àxel arriba a desesperar la Neus i no se li acut una altra cosa que anar a veure el noi i oferir-li diners perquè marxi lluny del poble.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut