La Menchu fa nosa a la Lídia, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1510 de "La Riera", la Menchu fa més nosa que servei a la Lídia, ara que aquesta torna a ser una gran empresària i té parella. La Menchu no li perdona la traïció. I el Quiroga, incapaç d'explicar la veritat sobre la mort de la Candela a la Maribel, va a veure el Bruno a la presó.

Ara que la Lídia torna a ser una gran empresària i que ha començat una relació amb el Kílian, la Menchu li fa nosa, així que li fa una proposta, treballar al Centre Social. Aquesta oferta no li agrada gens a la Menchu, que no perdona la traïció. I al Centre Social, malgrat la bona feina que fa, la Rita desconfia d'ella perquè és amiga de la Lídia.

L'Emili demana al Quiroga que talli uns carrers perquè, el dia del casament, els convidats puguin accedir a l'Ajuntament amb més comoditat. El policia s'hi nega i planta cara al constructor, que li perdona l'actitud perquè sap que no li convé obrir més fronts.

Per la seva banda, els pares de la Candela retreuen a l'Albert que defensi el Bruno, però ell té clar que tothom es mereix ser defensat. El Quiroga, que sap la veritat, no és capaç d'explicar-la a la Maribel, però se'n va a veure el noi a la presó.

I l'Àxel s'adona que no serà fàcil que la gent del poble deixi de tenir prejudicis contra ell, així que busca alternatives. Avui li arriba una oportunitat.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify