La Maria s'alia amb l'Emili, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1530 de "La Riera", la Maria ha descobert un complot per acabar amb la seva carrera política i decideix aliar-se amb l'Emili per salvar-la. Per altra banda, la pediatra diu a en Quiroga que, si la Susi no torna, haurà d'avisar els serveis socials. I la Maribel està decidida a marxar al Japó. Davant la decisió de la xef, en Sergi fa una proposta a la Rebeca.

En Quiroga no sembla gens disposat a fer-se càrrec de la Naiara i la pediatra li diu que, si no torna la Susi, es veurà obligada a avisar els serveis socials. La Maria fa obrir els ulls al cap de policia, quan li explica el seu cas, i li fa entendre que abandonar un fill és un acte que passa factura tard o d'hora. En Quiroga se sent culpable i decideix fer de pare de la nena.

A la cuina no s'agafen gens bé la decisió de la Maribel d'anar-se'n al Japó. Ella es compromet a protegir els seus llocs de treball. En Sergi, que queda tocat quan sap que la marxa és imminent, fa una proposta sorprenent a la Rebeca. La inspectora se sorprèn força, però li diu que necessita pensar-s'ho.

La Maria ha sabut que en Melcior s'ha conxorxat amb en Ruyra per fer-la fora de l'alcaldia mitjançant una moció de censura i només troba una solució per remuntar la seva carrera política, aliar-se amb l'Emili. Tots dos paren una trampa a en Melcior, que ha de fer marxa enrere.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut