L'Emili Avellaneda amb la Maria Monclús
L'Emili Avellaneda amb la Maria Monclús
Dimarts, a les 15.50

La Maria i la Muriel estrenyen el setge a l'Emili Avellaneda, a "La Riera"

Aquest dimarts, a les 15.50, a TV3, al capítol 1394 de "La Riera", es posa de manifest la incompatibilitat entre la Maribel i en Pinyol. Per la seva banda, la Muriel i la Maria fan un pas més en el seu setge a l'Emili Avellaneda. A més, la Rita torna d'Atenes però no localitza l'Omar i la Susi s'enfronta amb la Patrícia.

Als preparatius pel sopar de l'associació contra el càncer, que se celebrarà al Bonaboca, en Pinyol s'enfronta amb la Maribel. En Pinyol es planta davant de la Mireia, malparla de la Maribel, i la Mireia entoma les queixes. Més tard, la filla dels Flaquer veu des de la distància una bronca entre els dos cuiners.

La Rita ha tornat d'Atenes, però no aconsegueix contactar amb l'Omar, perquè se suposa que està infiltrat en un grup neonazi. Els seus pares li aconsellen que se'l tregui del cap, però en Joan li suggereix que la Lídia podria estar al darrere d'aquesta misteriosa desaparició.

La Patrícia enxampa la Susi fent malbé l'invent d'en Marçal. Es barallen de mala manera i en Sergi les ha de separar i renyar. Més tard, la Patrícia i en Marçal es confessen i es consolen.

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

 

Anar al contingut