La Lliga de futbol sala torna a Esport3 amb els partits entre el Catgas Energia-Santiago i El Pozo-Barça

Demà, a les 21.15, Esport3 emetrà en directe, l'enfrontament entre el Catgas Energia i el Santiago Futsal. I dissabte a les 13.10 serà el torn del matx entre El Pozo i el Barça.

Doble cita amb la Lliga de futbol sala després de la disputa de l'Europeu de seleccions. Esport3 reprèn les transmissions demà a les 21.15 amb un primer duel a Santa Coloma entre el Catgas Energia i el Santiago Futsal. Els d'Òscar Redondo aspiren a trencar la malastrugança al seu pavelló i aconseguir per fi la primera victòria a casa de tota la temporada en competició de Lliga. Els gallecs, immersos en la lluita per no baixar, són avantpenúltims amb 10 punts, semblen el rival propici perquè els colomencs, onzens amb 20 punts, es retrobin amb el triomf.

I dissabte a les 13.15 arribarà el plat fort de la 21a jornada, l'enfrontament entre El Pozo i el Barça. Esport3 emetrà en directe el matx des del Palau dels Esports de Múrcia. Està en joc la segona plaça de la classificació, ja que els murcians són tercers a tres punts dels blaugranes. El virus FIFA farà que el matx tingui dues absències destacades per lesió: Miguelín per als locals i Sergio Lozano per als culers.

La transmissió en els dos casos serà de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica, de Jordi Garcia.

esport3.cat

Anar al contingut