Postdates
Postdates

La literatura catalana en la identitat de Catalunya Ràdio

A partir d'aquest mes i durant tot l'any l'emissora emetrà un seguit de microespais literaris anomenats "Postdates"

La graella de Catalunya Ràdio s'impregnarà, a partir d'aquest 2017, d'unes cites d'autors literaris catalans amb uns petits espais sonors titulats "Postdates" que seran  la versió radiofònica de les "Postals literàries" que enguany ha publicat la Institució de les Lletres Catalanes i que s'han distribuït en llibreries i centres de formació.

Aquesta acció conjunta entre Catalunya Ràdio i la Institució de les Lletres Catalanes pretén acostar d'una manera quotidiana, natural i original els autors de la literatura catalana en forma de cites sonores.

En una primera edició d'aquesta iniciativa s'han enregistrat 100 cites, amb les veus de Neus Sendra, Lolo Olivé, Pau Conesa i l'actor Isaac Ferriz,  que aniran  apareixent  de forma diària, quatre cada dia, en la programació de Catalunya Ràdio.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fer presents els autors de la literatura catalana i les seves obres en la vida quotidiana dels oients de Catalunya Ràdio per tal de despertar-los l'interès i curiositat per la literatura del país i per incentivar-ne la lectura.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut