La Lídia rep el Premi a l'Empresària de l'Any, a "La Riera"
La Lídia rep el Premi a l'Empresària de l'Any, a "La Riera"

La Lídia rep el Premi a l'Empresària de l'Any, a "La Riera"

Demà, divendres, a les 15.50, en el capítol 1295 de "La Riera", la Mercè pressiona per fer fora la Tilda de la feina, però són hores decisives i la Maribel està de part de la cuinera. A més, la Lídia rep el Premi a l'Empresària de l'Any, però la Míriam està disposada a esguerrar-li la festa.

En Lluís explica a la Maribel que en Sergi no va voler substituir-la, encara que només fos temporalment, i que va intercedir per ella amb la Kàtia. Ella dóna les gràcies al seu company i la parella es reafirma.
 
La Lídia rep el Premi a l'Empresària de l'Any. La Míriam i l'Omar, que es tornen a trobar després de l'última discussió, acaben fent les paus. Però la Míriam no ha acabat encara amb la Lídia, i la va punxant amb preguntes incisives sobre els seus negocis, fet que incomoda bastant l'homenatjada.
 
La Mercè pressiona en Lluís perquè faci fora la Tilda de la feina, i li diu que està disposada a fer-ho ella mateixa, si cal. En Lluís sap que això és injust, però ha de prendre una decisió de seguida. La Tilda, en realitat, gairebé dóna per fet que haurà de deixar Can Riera, però la Maribel està de part seva.
 
tv3.cat/lariera
facebook.com/lariera
spotify
 
Anar al contingut