La Joana, a punt d'explotar.
La Joana, a punt d'explotar.
Dimecres, 20 de juny, a les 15.50.

La Joana explota, a "Com si fos ahir"

Dimecres, 20 de juny, a les 15.50, TV3 emetrà el capítol 182 de "Com si fos ahir", la sèrie líder d'audiència de la sobretaula. En l'episodi de demà, la Joana no pot suportar no poder veure els nens, mira de no enfonsar-se, però no l'hi posen fàcil; l'Eva s'adona que fa molt de temps que no sap res de l'Andreu i li truca pensant que potser està enfadat amb ella, i a Adalisa hi ha una mica de sarau amb el relleu de l'Armando.

La Joana es troba l'Helena, amb la Roser i els nens, per casualitat, però l'Helena està convençuda que ho ha fet expressament i se'n va sense permetre que l'àvia pugui parlar amb els nets. Després, a casa, l'Helena explica als seus fills que se'n van a Mèxic amb l'avi.

L'Eva està amoïnada perquè l'Andreu se n'ha distanciat molt. La Júlia l'anima a trucar-li. Ell està atabalat perquè no sap com compaginar la seva història amb la Marta amb l'amistat amb l'Eva.

La Marta intenta convèncer l'Armando que Adalisa pot tirar endavant sense la Paula, però ell no ho veu gens clar. Com sempre, la Marta fa el doble joc. Després de fer costat a l'Armando, es posiciona al costat de la Paula i critica la decisió del seu oncle.

 

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut