Ólöf Arnalds
Ólöf Arnalds

La islandesa Ólöf Arnalds al Concert Delicatessen de maig d'iCat.cat

Serà el dimarts 12 de maig a l'Antiga Fàbrica Damm a partir de les vuit del vespre.

La cantant islandesa i multiinstrumentista Ólöf Arnalds serà l'estrella del pròxim concert que organitza el programa Delicatessen, d'iCat.cat el dimarts 12 de maig a l'Antiga Fàbrica Damm. Els teloners seran els valencians La Familia del Árbol, grup capitanejat per Nacho Casado i Pilar Guillén.

El concert és gratuït per als oients d'iCat que ho demanin a l'apartat Experiències del web d'iCat.cat. Ólöf Arnalds toca el violí, la viola, la guitarra i el charango, però el més destacat de la islandesa és la seva veu. Una altra islandesa, Björk, situa la veu d'Arnalds en algun lloc entre una criatura i una dona gran.

Abans de la islandesa actuarà La Familia del Árbol, una parella d'Elx que practica el pop-folk i que acaba d'estrenar àlbum. La crítica els compara amb el so de bandes com Grizzly Bear o Fleet Foxes.

El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat.cat. Cada vespre a les 8, de dilluns a divendres, l'Albert Puig segueix obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'oient cançons imprescindibles. "Delicatessen" té una versió a Catalunya Ràdio el dissabtes d'1 a 2 de la matinada.

"Delicatessen" té una versió a Catalunya Ràdio els dissabtes d'1 a 2 de la matinada.

Per aconseguir invitacions, cliqueu aquí.

 

Ólöf Arnalds i La Familia del Árbol

Dimarts 12 de maig
Antiga Fàbrica Damm, 20.00 h
c/ Rosselló, 515. Barcelona

 

 

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Facebook.com/Delicatessen

Twitter.com/Delicatessen

Anar al contingut