"La gran il·lusió amb Antonio Díaz" porta la màgia a TV3

Aquest cap de setmana TV3 s'omplirà de màgia. El Mago Pop protagonitza el programa "La gran il·lusió amb Antonio Díaz", un viatge ple de màgia i moltes sorpreses. Dissabte, 28 de gener, a les 19:55, es podrà gaudir de la primera part del programa i diumenge, 29 de gener, a les 19:40, de la segona.

Rodat per un equip que el va acompanyar durant tot el 2015 en els seus viatges, "La gran il·lusió amb Antonio Díaz" és un recopilatori dels jocs de màgia que Antonio Díaz, més conegut com a Mago Pop, va dur a terme a desconeguts, passejant pel carrer, o a personalitats com Antonio Banderas, Eva Longoria, Jordi Évole, Jorge Drexler, Julieta Venegas i moltes altres. El programa està rodat a Barcelona, Madrid, Marbella i Londres. Però és a la capital britànica, dins l'espectacular atracció del London Eye, on es produeix una gran il·lusió, mai vista abans i que no deixarà indiferent a ningú.

"La gran il·lusió amb Antonio Díaz" respon a la recerca incansable d'aquest mag per buscar les reaccions de la gent a allò que sembla impossible. Amb els seus números de màgia busca que les persones recuperin la capacitat de sorpresa, la il·lusió  i la sensació que, en alguns casos, encara tot és possible.

La història d'Antonio Díaz comença a Barcelona, com un nen més dels milers que queden fascinats quan algú els fa aparèixer una moneda de darrere la seva orella. Des d'aquest moment, incomptables hores d'assaig, una sòlida formació en el camp de la interpretació i autoproduir el seu primer espectacle, el converteixen en premi nacional de màgia a Espanya l'any 2008.

Des d'aleshores, i amb aquesta mateixa fórmula, ha creat fins a tres espectacles, cada vegada més espectaculars, tots ells reconeixibles pel seu altíssim nivell tècnic, la seva impecable posada en escena i la seva capacitat per emocionar.

El seu últim espectacle als escenaris, "La gran ilusión", es va estrenar l'any 2013, mentre paral·lelament va començar la seva carrera audiovisual a Discovery Max com a Mago Pop, amb diversos programes produïts per la cadena, amb la qual arriba a més de 150 països. Totes dues produccions han rebut múltiples reconeixements i el suport del públic. "La gran ilusión" és l'espectacle d'il·lusionisme d'aquest segle més venut i vist a tota Europa: compta ja amb un milió d'espectadors, omplint sales de teatre d'Espanya cada nit durant tres anys.

Dissabte 28 de gener, a les 19.55, TV3 oferirà una primera part del programa, de 20 minuts, i diumenge 29, a les 19.40, la segona part, de 30 minuts.

tv3.cat

Anar al contingut