Futbol

La Gala de les Estrelles del Futbol Català, a Esport3

Dilluns, a partir de les 21.45, Esport3 emetrà la sisena edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català des de l'Antiga Fàbrica Damm, que organitza la Federació Catalana de Futbol. Bernat Soler i Maria Fernández Vidal presentaran l'acte, on es guardonen els millors esportistes i tècnics de la temporada passada.

L'Antiga Fàbrica Damm acull la sisena edició de la Gala de les Estrelles del Futbol català, on Sergi Roberto i Alèxia Putellas recolliran els guardons a millors jugadors catalans de la temporada 2016-2017. A més, el Premi del Jurat serà per a Josep Manel Casanova a títol pòstum, que ha estat fins fa poc el coordinador del futbol base del Màlaga CF. Se li ha reconegut la seva trajectòria a Catalunya i la seva feina al futbol base del RCD Espanyol en la captació de nous talents. També es premia el Girona FC com a reconeixement del seu històric ascens a la Primera Divisió.

A banda d'aquests premis, Jonathan Soriano recollirà, per quart any consecutiu, el guardó al Màxim Golejador Català de la temporada passada. I en categoria femenina, el premi a 'Màxima Golejadora Catalana' ha estat per a Olga García. En la categoria de Millor Gol, que atorga TV3, el premi es va decidir a través de les votacions de les nominacions al portal d'Esport3. El guanyador ha estat Xavi Ferron de la UE Figueres.

esport3.cat

Anar al contingut