La futura rival de Francesc Homs a les primàries de CDC, Sílvia Requena, diu que fa una aposta històrica per la renovació que cal dins del partit

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Requena s'ha declarat independentista i una ferma defensora dels drets socials i la igualtat entre homes i dones

Sílvia Requena és la persona que ha fet un pas endavant a Convergència Democràtica per aspirar a disputar les primàries amb Francesc Homs per triar el cap de cartell de les eleccions generals del 26 de juny.

Requena ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que es declara independentista i també es defineix com una veu amb un marcat accent social i de defensa de la igualtat entre homes i dones.

Silvia Requena ha destacat: "Jo crec que el que estic fent és l'inici d'aquesta renovació que a Convergència li convé. Recollint el guant dels nous lideratges, jo aixeco el dit, s'ha de fer. Crec que és un deure que tenim el fet de contrastar noves persones que existim i que no ho hem fet  mai."   

La precandidata forma part del corrent Generació Llibertat, que abandera Germà Gordó i que impulsa la creació d'un nou partit al congrés que Convergència farà a l'estiu. Requena, però, ha assegurat que també representa els interessos de diversos sectors dins de Convergència.

Segons Sílvia Requena: "No m'hi posa només el senyor Gordó. M'hi posen moltes persones que, anònimament, estan treballant per la causa territorial, m'hi posen moltes generacions que estan treballant també per fer renovacions profundes. M'hi posen  també sectors més internacionals del partit, on he tingut també, de vegades, moltíssima dedicació."

Requena va comunicar ahir la seva decisió al president del partit, Artur Mas, i al de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Si voleu escoltar l'entrevista amb Sílvia Requena, cliqueu aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres, de les 6 del matí a les 12 del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio   

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut