Diumenge, a les 21.55

La fotografia i el dibuix animat més simpàtic, protagonistes de "Curtcircuit 33"

Diumenge, a les 21.55, a "Curtcircuit 33", l'espai dedicat al curtmetratge presentat per Lluís Salgado, es podran veure dues produccions amb protagonistes peculiars: una càmera Leica i un peix de colors eixelebrat.

"Leica story" està dirigida per Raúl Mancilla, produïda per Caleidoscopio Films i interpretada per Pedro Casablanc i Mark Schardan, entre d'altres.

És la història d'en Robert, un corresponsal de guerra nord-americà que arriba a un poblet andalús poc després de la Guerra Civil espanyola. La protagonista principal de la història és la Leica, la càmera fotogràfica utilitzada per grans fotògrafs, com Robert Capa, Sebastiao Salgado, Alberto Korda o Henri Cartier-Bresson, entre d'altres. Tot un mite.

"Camino de agua para un pez", el segon curtmetratge del programa de dissabte, és una coproducció de França, Colòmbia i Catalunya. Partint d'una idea original de Xavier Romero i amb la direcció  de Mercedes Marro, que acumula més de vint-i-cinc anys d'experiència en la indústria de l'animació, la producció ha estat seleccionada en una cinquantena de festivals. També ha estat guardonada al Hsin-Yi Children's Animation Awards de Taiwan com a millor curtmetratge, entre altres premis internacionals.

L'espectador podrà compartir una nit màgica amb l'Òscar i amb un peixet de colors eixelebrat en aquesta aventura desenfrenada per la Llatinoamèrica més nocturna; això sí, amb la manca d'aigua de teló de fons.

Tràilers:

"Leica story"

http://www.agenciafreak.com/cortometraje/LEICA-STORY/695

"Camino de agua para un pez"

https://vimeo.com/243831497

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut