"La Fórmula: Gran Premi d'Austràlia", per Esport3

Diumenge començarà a Austràlia una nova edició del Campionat del Món de Fórmula 1, del qual es farà un ampli seguiment a Esport3. Noel Rodríguez i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar l'ampli resum de 60 minuts que es podrà veure en obert. A més, el Gran Premi d'Espanya, que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya, el cap de setmana del 13 i 14 de maig, es veurà de manera íntegra per TV3.

El circuit Albert Park, de Melbourne, serà l'escenari de la primera prova d'un Mundial en què Lewis Hamilton i Sebastian Vettel, lluitaran per tornar al més alt del podi amb els seus Mercedes i Ferrari respectivament. Caldrà veure també l'evolució de Max Verstappen, després de la bona temporada que va fer i com li va a Carlos Sainz al volant del seu Toro Rosso. Una altra incògnita és la dels McLaren amb Fernando Alonso i Stoffel Vandoorne.

Diumenge, a les 20.30, Esport3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat a l'Albert Park, amb els comentaris de Noel Rodríguez i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en ocasió de cadascun dels 20 Grans Premis de la temporada, amb l'excepció del que es disputarà el mes de maig a Montmeló. El Gran Premi d'Espanya es podrà veure en obert a TV3, tant la cursa de diumenge com els entrenaments de dissabte.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies i al canal 3/24.

tv3.cat

esport3.cat

Anar al contingut